Perutusan Tahunan Naib Canselor Universiti Sains Malaysia 2017: Mengatasai Bersama Kesan Tsunami Globalisasi Gaya USM - Ismail, Asma (2017)
Rising above the tsunami effect of globalization together.. USM style.