Bengkel Analisis Data Kajian Rintis Modul Teknologi Hijau Sekolah Menengah - CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017)

(untitled)
PRAI, 13 JANUARI 2017 – Bengkel Analisis Data Kajian Rintis Modul Teknologi Hijau Sekolah Menengah telah Berjaya dilaksanakan dengan jayanya. Bengkel yang dirancang untuk menguji tahap keberkesanan dan kebolehgunaan modul Teknologi Hijau yang telah dibangunkan sejak awal tahun 2016. Bengkel ini dihadiri oleh penulispenulis modul bagi setiap subjek berikut, iaitu seperti Asas Kelestarian, Sains, Biologi, Kimia dan Fizik. Bengkel berlangsung pada 10 – 13 Januari 2017 bertempat di Hotel Ixora, Prai, Pulau Pinang. Objektif utama bengkel adalah memberi peluang kepada penulis modul untuk memurnikan penulisan modul masing – masing berdasarkan komen daripada guru dan murid sebagai responden dan menambah baik isi serta format modul.