“Towards Greener” Politeknik Seberang Perai, Pulau Pinang 2016 - CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016)

(untitled)
SEBERANG PERAI, 2 Mac 2016Kampus Politeknik Seberang Perai dengan kerjasama Jabatan Matematik, Sains dan Komputer (JMSK) dalam mempelajari dan mengetahui ilmu berkaitan kehijauan. Bersempena dengan idea dan cetusan idea Pengarah Politeknik Seberang Perai sebagai Poly Green JMSK telah menyahut seruan pengarah dengan mengadakan satu program bersama seluruh warga kampus dengan mengenetengahkan amalan dan teknologi berkaitan kehijauan Program yang berkonsepkan tema Towards Greener telah berlangsung selama sehari di dataran Politeknik Seberang Perai, Pulau Pinang telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada pengunjung – pengunjung yang hadir ke program tersebut.