Ucapan Y.B.Tan Sri Fatihah Bt . Haji Hashim, P.M.N. Menteri Kebajikan Am,Malaysia di upacara penutupan pertandingan membaca quran antara yayasan-yayasan kementerian kebajikan am pada 2hb November,1972 jam 11.00 malam di Rumah Orang-Orang Tua Jalan Isnin Johor Bahru. - Hashim, Fatimah (1972)

(untitled)
Pada tahun lalu , majlis seperti ini telah diadakan di Melaka, dan pada tahun ini pula , tibalah gilirannya majlis ini diadakan di Johor Bahru , selaras dengan ketetapan supaya tiap-tiap negeri diberikan penghurmatan bergilir- gilir menj adi tuan rumah kepada pertandingan ini .