Ucapan Y.B.Menteri Kebajikan Am Di Majlis Syarikat Singer Pada 28Hb November,1972 Jam 3.30 Petang Di Selangor Club Kuala Lumpur. - Hashim, Fatimah (1972)
Saya berasa berbesar hati kerana telah diundang untuk bersama-sama di Majlis ini menyaksikan "Pertunjukan Untuk Wanita" yang telah diadakan oleh Syarikat Singer bersempena dengan pelancaran mesyin jahit baharu "Menjahit Bila Tersentuh" .