Uchapan Menteri Kebajikan Am Sebagai Ketua Pergerakan Wanita Umno Merasmikan Malam Dermajaya Di E&O Hotel Pada 4hb Jun 1972 Jam 8.00 Malam. - Hashim, Fatimah (1972)
Di-sini,saya suka-lah menyampaikan uchapan setinggi2 tahniah kepada Jawatankuasa yang bertungkus lumus menganjurkan Malam Dermajaya dan juga seluroh Pergerakan Wanita Umno Negeri Pualau Pinang.