Work Happiness And Turnover Intention Among Hotel Employees In Thailand - Trakulmaykee, Yaowalak (2016)
Pada masa kini, pemberhentian pekerja merupakan isu yang penting kepada organisasi dalam era persaingan yang sengit ini. Isu ini boleh memberi kesan kepada keberkesanan dan produktiviti organisasi.