The Effects Of Corporate Social Responsibility On Corporate Reputation, Employee Job Satisfaction And Corporate Performance Of Small And Medium Enterprises In China - Yang Lijie, Yang Lijie (2016)
Kajian ini bertujuan menyelidik kesan Tanggungjawab Sosial Korporat (TSK) ke atas reputasi korporat, kepuasan kerja pekerja dan prestasi korporat dalam kalangan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) di China. Kajian dicetuskan oleh isu yang belum selesai berkaitan hubungan antara TSK dan prestasi korporat serta kekurangan kajian lepas dalam topik ini.