Uchapan Y.B. Tan Sri Fatimah Binte Haji,Menteri Kebajikan Am Malaysia Dalam Upachara Merasmikan Bangunan Tambahan Rumah Orang-Orang Tua Sukarela,Mahsan Kuala Pilah Pada Hari Khamis,1 Jun 1972 Jam 11.45 Pagi. - Hashim, Fatimah (1972)
Saya menguchapkan terima kaseh yang tidak terhingga Kapada Jawatankuasa majlis Pusat Kebajikan Daerah Kuala Pilah kerana memberi kesempatan kapada saya untok merasmikan pembukaan bangunan tambahan Rumah Orang2 Tua Mahsan.