Perutusan Naib Canselor 2015. - Osman, Omar (2015)
Perutusan tahunan 2015 ini masih bertemakan BUKU berpandukan jenama BUKU 2012, BUKU 2013 dan BUKU 2014 dengan asas “Bersama-sama Untuk Kecemerlangan Universiti” atau BUKU sebagai kata kunci perutusan tahunan Naib Canselor. Ia masih bertujuan untuk membina kekuatan budaya bekerjasama dan bekerja bersama-sama. BUKU 2015 masih berusaha membawa penerapan budaya kecemerlangan kepada keseluruhan warga kampus dalam semua aspek budaya kerja dan penumpuan output dan impak.