Effects Of Business Strategy On Performance Of Jordanian Service Companies: Mediating Roles Of Accounting Information System (Ais) And Information Quality - Bani Melhem, Wael Ghazi Saleh (2016)
Kajian empirikal ini mengkaji hubungan di antara strategi perniagaan (kos kepimpinan dan perbezaan inovasi) dan kualiti maklumat dengan Sistem Maklumat Perakaunan (AIS) untuk meningkatkan prestasi firma dalam senarai awam firma perkhidmatan Jordan.