Keberkesanan Latihan Praktikum Berasaskan Kepada Perkembangan Identiti Profesional Guru Pelatih Di Institut Pendidikan Guru Malaysia (Ipgm) - Salleh, Mahaya (2016)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji keberkesanan latihan praktikum berasaskan kepada perkembangan Identiti Profesional Guru (IPG) merentas masa dan mengkaji pengaruh Konteks Pengajaran terhadap perkembangan tersebut.