Water Balance, Host Utilisation, And Mass Rearing Improvements Of The Cockroach Oothecal Parasitoids, Aprostocetus Hagenowii (Hymenoptera: Eulophidae) And Evania Appendigaster (Hymenoptera: Evaniidae) - Tee , Hui Siang (2016)
Tesis ini menumpu kepada keseimbangan air, penggunaan perumah and peningkatan kultur massa Aprostocetus hagenowii (Ratzeburg) (Hymenoptera: Eulophidae) dan Evania appedigaster (Linnaeus) (Hymenoptera: Evaniidae), dua parasitoid ooteka lipas Amerika Periplaneta americana (Linnaeus) (Blattidae: Dictyoptera).