The Effects Of Electronic Communication, Eustress, Job Satisfaction On Employee Engagement - Almazrouei, Sultan Ali Suleiman (2016)
Penglibatan pekerja adalah faktor penting dalam menentukan kejayaan sesuatu organisasi. Penglibatan pekerja dapat menjana prestasi cemerlang serta mengurangkan niat untuk berhenti kerja.