Cost-Effectiveness Of Warfarin Medication Therapy Adherence Clinic Versus Usual Medical Clinic At Kuala Lumpur Hospital - Thanimalai, Subramaniam (2016)
Rawatan antikoagulasi secara sistematik disyorkan dalam pengurusan pesakit yang menggunakan rawatan warfarin secara kronik. Perkhidmatan seperti ini baru diperkenalkan di Malaysia dan dikenali sebagai Klinik Kepatuhan Terapi Warfarin (WMTAC) dimana ia dikendalikan oleh ahli farmasi dengan nasihat pakar perubatan.