A Study On Ketamine Abusers In Georgetown, Kuala Lumpur And Johor Bahru - Suppiah, S. Batumalai (2016)
Ketamine N-methyl-D-aspartat (NMDA) merupakan agen anestetik, digunakan secara luas sebagai ‘club-drug’. Sehingga kini, tiada data mengenai demografi sosio pengguna ketamine di Malaysia.