Assessment Of Pharmacist Initiated Medication Therapy Management Program In Improving Disease Related Knowledge, Medication Adherence And Health Related Quality Of Life Among Type 2 Diabetic Patients In Sargodha, Pakistan - Nazir, Saeed Ur Rashid (2016)
Ubat Program Pengurusan Terapi adalah satu perkhidmatan inovatif, ahli farmasi yang diterajui dan menyampaikan yang bercadang untuk menyelesaikan masalah terapi dadah, meningkatkan pendidikan pesakit dan meningkatkan pematuhan kepada regimen terapeutik.