Effects Of Handheld Augmented Reality Antecedents, Experience, And Consequences On Students’ Awareness Of Stroke - Riyad Ayyad, Riyad Ayyad (2016)
Strok atau angin ahmar adalah penyebab utama kehilangan upaya dalam kalangan orang dewasa dan adalah salah satu faktor penyebab kematian dan kehilangan upaya yang besar di dunia. Strok dapat dicegah dan pengenalpastian awal gejala-gejalanya dapat memastikan rawatan yang lebih efektif.