Climate Change Reporting In Malaysia: Application Of Institutional Theory And Resource-Based View - Ooi , Say Keat (2016)
Kajian ini menganalisa tahap dan faktor pelaporan sukarela korporat mengenai perubahan iklim daripada 100 syarikat terbesar dari segi permodalan pasaran yang tersenarai di Bursa Malaysia.