Islam And Muslims Through The Lens Of Western Media: A Comparative Analysis Of Talk Shows Of Cnn And Bbc (2012) - Noor Hayat, Noor Hayat (2016)
Fokus kajian ini adalah untuk menganalisis pemaparan Islam dan umat Islam dalam rancangan bual bicara CNN dan BBC yang disiarkan pada tahun 2012. Selepas satu dekad berlalu semenjak peristiwa 9/11, adalah penting bagi kajian dilakukan untuk melihat bagaimana CNN dan BBC membuat pembingkaian mengenai Islam dan umat Islam pada ketika ini.