Pengaturan Kehidupan Dan Penjagaan Kesihatan Warga Tua Melayu Di Daerah Jerantut, Pahang - Md Nor, Nik Norliati Fitri (2016)
Persoalan mengenai pengaturan kehidupan atau tempat di mana warga tua tinggal menjadi isu penting bagi menilai bentuk sokongan yang diterima daripada ahli keluarga, masyarakat dan pihak berkepentingan.