Effects Of Road Geometry And Roadside Trees On Urban Road Thermal Performance In Penang - Mirzaei, Nasibeh Faghih (2016)
Penyelidikan ini merupakan kajian tentang kesan sifat fizikal jalan dan pokok bersebelahan jalan terhadap perilaku termal jalan di Pulau Pinang Malaysia; iaitu di kawasan tropika dengan keamatan radiasi solar yang tinggi.