Gpu Based Fast Phylogenetic Tree Construction Algorithm With Reduce Dataset - Ibrahim, Najihah (2016)
Kemajuan yang pesat dalam data genom yang baru, penambahbaikan dalam kaedah bagi menganalisis data genom, inovasi teknologi baru dan penyepaduan beberapa kaedah utama telah menjadi suatu kepentingan utama di dalam penyelidikan ini.