Influence Of Internet In Determining Purchase Of Online Flight Tickets - Ragava, N.r. Dhurgaletchimi (2016)
Walaupun sebilangan besar pengguna di Malaysia merupakan pengguna Internet, mereka juga adalah merupakan pelancong yang kerap melancong. Oleh sebab itu, penggunaan Internet semakin meningkat dari hari ke hari.