The Effects Of Marketing Factors On Consumers’ Intention To Purchase Products Under Volume Discount Through Perceived Benefits - Mohammad Iranmanesh, Mohammad Iranmanesh (2016)
Kajian tentang kaedah promosi jualan skim pengurangan harga mengikut jumlah kurang mendapat perhatian. Objektif utama tesis ini untuk mengenalpasti faktor- faktor pemasaran yang mempengaruhi keinginan pengguna untuk membeli barangan skim pengurangan harga mengikut jumlah. Jangkaan manfaat turut diambil kira sebagai perantara di antara hubungan faktor-faktor pemasaran dan keinginan membeli barangan skim pengurangan harga mengikut jumlah.