Efficiency In Social Performance Management Of Microfinance Institutions: A Case Of Pakistan - Riaz, Madiha (2016)
Industri pembiayaan mikro di Pakistan telah menunjukkan perkembangan dan pertumbuhan yang berterusan sejak beberapa tahun yang lalu dan peminjam dalam kalangan wanita terus mendominasi penguasaan pasaran.