A Phenomenological Study Of Purchasing Managers And Purchasing Social Responsibility Activities Within Electrical And Electronics Industry In Northern Malaysia: A Focus On Labour And Health & Safety - Loo , Saw Khuan (2016)
Kajian fenomenologi kualitatif ini yang berlandaskan pengertian aktor sosial, menghuraikan pengalaman hidup secara langsung oleh pengurus pembelian tentang tanggungjawab sosial pembelian, dengan member tumpuan kepada buruh dan kesihatan & keselamatan.