An Improved Watershed Transform Algorithm For Two-Hand Tracking Under Partial Occlusion - Leim , Peng Peng (2016)
Untuk mencapai interaksi semulajadi dalam persekitaran realiti penambahan, berinteraksi dengan isyarat dua-tangan selalunya dijadikan pilihan yang utama. Namun, interaksi dua-tangan tersebut akan mengakibatkan kedua-dua tangan saling beroklusi dan mengganggu penjejakan isyarat tangan.