A Simple In Vitro Bioassay Protocol Against Latent Phase Mycobacterial Cells - Lai , Hung Wei (2016)
Pembangunan ubat-ubatan baru terhadap tuberkulosis (TB) terencat disebabkan oleh kompleksiti protokol makmal asai pendam in vitro