Socioeconomic Life And Work Behaviour Of Migrant Contingent Workers: A Study At A Multinational Company In Penang, Malaysia - Koh , Ngee Loke (2016)
Tesis ini adalah satu kajian terhadap kehidupan sosio-ekonomi dan tingkah laku kerja pekerja asing kontinjen (Bangladesh, Myanmar dan Vietnam) dalam konteks pembahagian buruh global di sebuah syarikat elektrik dan elektronik multinasional moden di Pulau Pinang, Malaysia.