Identification Of Plant Extracts And Phenolic Compounds With The Potential Of Inhibiting Fish-Spoiling Bacteria - Anantham, Joshua Jeyenthiren (2016)
Tujuan projek ini ialah untuk mengenal pasti spesies tumbuhan dan sebatian fenolik yang menunjukkan aktiviti antibakteria dan antioksidan.