The Effectiveness Of Using Online Forums And Blogs For Promoting Writing Performance Of Omani Learners - Jayaron Jose, Jayaron Jose (2016)
Kajian ke atas keberkesanan dalam menggunakan forum dan blog untuk meningkatkan prestasi penulisan pelajar-pelajar EFL di Oman telah dirancang dan dilaksanakan disebabkan oleh peningkatan penggunaan Teknologi Komunikasi Maklumat (ICT) oleh pelajar, terutamanya dalam memenuhi keperluan akademik dan sosial mereka.