Small Business Resources And Marketing Performance In Indonesian Distro Industry: The Mediating Role Of Brand Behavior - Irma Nilasari, Irma Nilasari (2016)
Kajian ini memberi tumpuan untuk menyumbang kepada perbahasan bagaimana prinsip pemasaran boleh digunakan dalam keadaan perniagaan kecil. Kajian ini melaksanakan konsep Resource-based View (RBV) dan pemasaran keusahawanan untuk memahami betapa prestasi pemasaran usaha kecil boleh dipertingkatkan dengan mengadakan dan melaksanakan sumber tidak ketara tertentu.