Thermal Comfort And Indoor Air Conditions In Laboratories At Universiti Sains Malaysia - Mamat, Hussin (2016)
Makmal merupakan fasiliti yang amat penting di universiti bagi pelajar bidang sains. Pelajar-pelajar layak mendapatkan persekitaran dalaman yang sihat dan kondusif untuk aktiviti pembelajaran mereka.