The Determinants Of End-User Satisfaction With Hrmis And Its Influence On Individual Performance In Government Agencies In Malaysia - Ibrahim, Hadziroh (2016)
Penyelidikan tentang pengurusan sumber manusia elektronik (PSME) telah memberikan banyak perhatian kepada pengaruh sifat-sifat sistem atau ciri-ciri teknologi terhadap kejayaan pelaksanaan.