Effect Of Superheated Steam Heating On Fat Related Changes In Reconstitute Milk And Fresh Milk - Salih, Ghazwan Mahdy (2016)
Susu serta produk tenusu memainkan peranan penting bagi keperluan nutrisi manusia, dan menjadi sumber nutrisi utama di kebanyakan negara. Lemak dan protein merupakan kandungan penting di dalam susu, dan ianya boleh dipengaruhi oleh beberapa faktor seperti bahan makanan, usia lembu dan pemprosesan haba.