Effect Of Root Extracts Of Eurycoma Longifolia Jack On Rabbit Penile Erection And Underlying Mechanism Of Action - Wizneh, Faramarz Majidi (2016)
Objektif kajian ini adalah untuk menilai kesan ekstrak hidro-alkohol akar Eurycoma longifolia Jack kepada ereksi zakar dan asas mekanisme tindakannya.