The Quality Of School Life And Its Influence On The Students’ Attitudes Towards School In Three Secondary Schools In Abuja, Nigeria - Alademerin, Christy Ayi (2016)
Kajian ini meneroka dan menumpukan pada kualiti kehidupan sekolah (Quality of School Life) dan pengaruhnya terhadap tingkah laku pelajar sekolah menengah awam di Abuja, sebuah bandaraya di Nigeria.