Enhance Walk-In Movie-Goers’ Cinema Experience In Penang - Chooi , Wei Yee (2016)
Projek penyelidikan ini bertujuan untuk mengkaji permasalahan yang dihadapi oleh para penonton filem panggung wayang di Pulau Pinang. Setelah itu, penyelesaian terhadap masalah yang dikenalpasti akan dicadangkan agar dapat meningkatkan keberkesanan interaksi antara penonton dengan pihak pengurusan panggung wayang.