The Effect Of Arachidonic Acid And Docosahexaenoic Acid On Growth, Immune Response And Tissue Fatty Acid Composition Of Malabar Red Snapper (Lutjanus Malabaricus) - Chee , Wei Ling (2016)
Satu kajian mengenai kesan asik arakidonik (ARA) dan asik docosahexaenoic (DHA) terhadap pertumbuhan, tindak balas imun dan komposisi asik lemak tisu pada ikan merah, Lutjanus malabaricus telah dijalankan di makmal nutrisi ikan, USM.