Characterisation Of Solid Wood And Almond Gum Bonded Rhizophora Spp. Particleboard As Breast Phantom For Mri And Ct - Abdallah Ababneh, Baker (M. Tayseer) (2016)
Tujuan penyelidikan ini adalah mengkaji kesesuaian penggunaan keaslian (kayu padu asli) fabrikasi Rhizophora spp. Papan partikel sebagai fantom payu dara bagi penggunaan aplikasi MRT dan CT. Masa santaian T1 dan T2, nombor-nombor CT dan ketumpatan bagi Rhizophora spp.