The Relationship Between Three Types Of Empowerment (Psychological Empowerment, Structural Empowerment And Empowering Leadership) And Contextual Performance: The Role Of Work Engagement As A Mediator - Ramli, Aznarahayu (2016)
Kajian ini mengkaji tiga aspek pemerkasaan (iaitu pemerkasaan psikologi, pemerkasaan struktur dan pemerkasaan kepimpinan) sebagai peramal prestasi kontekstual dan juga peranan keterikatan kerja sebagai perantara.