Initial Trust Antecedents Leading To Purchasing Intention In B2c E-Commerce Websites - Aris, Aszifa (2016)
Perkembangan Internet turut memberi kesan terhadap e-dagang. Interaksi bersemuka di antara pelanggan dan penjual tidak lagi diperlukan kerana urus niaga dijalankan secara maya.