The Influence Of Institutional Policies, Organizational Culture And University Leadership On Corporate Social Responsibilities Practices Among Public Universities In Saudi Arabia - Saad S, Alsharari Fahad (2016)
Peranan universiti telah berkembang daripada hanya berfungsi sebagai institusi akademik tetapi juga sebagai institusi yang mengamalkan tanggungjawab sosial korporat.