An Evaluation Of Word Formation In The Translation Of English Medical Terms Into Persian - Zeinali, Ali Akbar (2016)
Kajian ini merupakan satu analisis perbandingan ciri-ciri istilah perubatan bahasa Inggeris, menggunakan garis panduan penamaan universal dan prinsip penamaan tempatan dalam bahasa Parsi.