Modified Hopfield Neural Network Classification Algorithm For Satellite Images - Ahmed Asal Kzar, Ahmed Asal Kzar (2016)
Air adalah bahan yang penting bagi kehidupan mahkluk di atas muka bumi ini. Aktiviti manusia dan pengaruh alam semula jadi memberi kesan terhadap kualiti air, dan ia dianggap satu daripada masalah terbesar yang membelenggui kehidupan.