The Impact Of Entrepreneurial Orientation And Market Orientation On Manufacturing Small And Medium Enterprises Satisfaction With The Moderating Effect Of E-Commerce Utilization In Malaysia - Jebna, Abdulkarim Kanaan (2016)
Walaupun Malaysia sebuah negara yang sedang rancak membangun di Asia Tenggara, kepustakaan menunjukkan bahawa kadar kegagalan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) dalam sektor pembuatan memang tidak dapat dielakkan.