Bayesian Forecasting Model For Inflation Data - Zul Amry, Zul Amry (2015)
Banyak data dalam masalah ekonomi boleh dibincangkan dengan model siri masa, seperti perbincangan data inflasi dengan menggunakan model ARMA. Tesis ini memberi tumpuan kepada perbincangan mengenai model ARMA dengan pendekatan Bayesian pada data inflasi.