Determinants And Consequences Of Green Innovation Adoption: A Study On Iso 14001 Manufacturing Firms In Malaysia - Mohd Zahari, Fadhilah (2015)
Hakikat bahawa agenda lestari semakin menjadi tumpuan global, Malaysia juga tidak terkecuali. Jesteru itu, aspirasi negara untuk mengimbangi kelestarian dalam pelan pembangunan dan pertumbuhan ekonomi telah mencetuskan minat utama dalam kajian ini.