Detection Of Host-Specific Immunogenic Proteins In The Sera Of Oral Squamous Cell Carcinoma (Oscc) Patients - Azman, Siti Nuraishah (2015)
Kanser mulut adalah kanser ke-enam paling lazim di dunia dan sel karsinoma skuama oral (OSCC) yang berasal dari mukosa mulut membentuk lebih daripada 90% kemalignan dan menjana hampir 300,000 kes baru setiap tahun.